Betaalmogelijkheden

 

Bij ons kunt u 100% veilig betalen! Green Garden Flowerbulbs biedt een scala aan snelle, veilige en vertrouwde betalingsmogelijkheden via MultiSafepay en PayPal. Wanneer u een bestelling plaatst op onze website en u de gewenste betaalmethode kiest, wordt u rechtstreeks doorverbonden naar de beveiligde betaalpagina van Multisafepay of PayPal, zodat u direct een online betaling kunt doen.

 

Afbeelding 33%
  • 100% veilig
  • Beveiligd betaalsysteem
  • Kopersbescherming
  • Snelle afhandeling
  • Mobiel vriendelijk

Credit card
Visa, MasterCard, American Express, Maestro


PayPal
PayPal is een handige online betalingsservice voor het kopen van goederen. Winkelen met PayPal is veilig en veilig en uw persoonlijke gegevens worden niet bekendgemaakt aan derden.


iDEAL
iDEAL is een betaalmethode voor beveiligde online betalingen via uw eigen bank. iDEAL koppelt uw online aankoop rechtstreeks aan betaaldiensytverleners als ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, Friesland Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers en SNS Bank. Consumenten die internetbankieren, kunnen direct gebruik maken van iDEAL.

Giropay 
Met Giropay (alleen beschikbaar voor Duitse klanten) betaalt u veilig via een online bankoverschrijving - bij uw eigen bank. Giropay wordt ondersteund door bv: Sparkassen, Postbank, Volksbanken Raiffeisenbanken, MLP, Cronbank, Readybank, CVW Privatbank en PDS Bank.

Sofort banking 
Sofortbanking (voorheen DirectEbanking) is een eenvoudige, directe betaalmethode die wereldwijd wordt gebruikt. Met sofortbanking kunt u eenvoudig uw bestelling betalen door geld over te boeken naar een rekening via internetbankieren, zowel nationaal als internationaal. Sofortbanking kan worden vergeleken met een online bankoverschrijving

Dotpay
Dotpay is een van de grootste Payment Service Providers van Polen die alle lokale betaalmethoden kan faciliteren

Bancontact (Mister Cash)
Bancontact is de betaalmethode die het mogelijk maakt om rechtstreeks te betalen via de online betaalsystemen van alle grote Belgische banken.. 

Banktransfer via MultiSafePay
Kiest u voor een bankoverschrijving via MultiSafepay, dan ontvangt u direct na het plaatsen van uw bestelling een e-mail met alle bankgegevens. Zodra de betaling is ontvangen, wordt uw bestelling automatisch verwerkt en verzonden. Het kan enkele dagen duren voordat een overboeking is verwerkt. Omdat we pas beginnen met het uitvoeren van uw bestelling na ontvangst van de betaling, moet u er rekening mee houden dat de levering iets langer kan duren (tot 7 dagen).

LET OP: Een bankoverschrijving moet zo snel mogelijk plaatsvinden. Als uw betaling niet binnen 7 dagen is ontvangen, kunnen we de voorraad bloembollen niet garanderen.Hoe veilig is online betalen bij Green Garden?

MultiSafepay en PayPal zijn erkende en veilige online Payment Service Providers (PSP). Beide bedrijven bieden consumenten een veilige en gemakkelijke manier om online betalingen te doen en deze internetbetaling is volledig beveiligd.


Mijn betaling is niet correct verwerkt via MultiSafepay of PayPal. Wat moet ik doen?

Als u een bevestiging per e-mail hebt ontvangen, kunt u altijd contact met ons opnemen voor reactivering van de online betalingslink.


Offline betalen

Als u offline een betaling wilt uitvoeren via bankoverschrijving, kan het enkele werkdagen duren voordat we uw betaling hebben ontvangen. Houd er rekening mee dat de levering iets langer kan duren (tot 7 dagen). Omdat we pas beginnen met het uitvoeren van uw bestelling na ontvangst van de betaling.
Neem altijd contact met ons op als u de offline bankoverschrijving wilt gebruiken, dan kunnen wij hier rekening mee houden. 

Bank gegevens:
Naam: Green Garden VOF 
IBAN: NL33RABO0145171795
BIC (SWIFT): RABONL2U
Bank: Rabobank Bollenstreek, Hillegom, Netherlands

BELANGRIJKVermeld bij een overschrijving altijd het bijhorende ordernummer!

 

Ophalen en betalen

Wanneer u ervoor kiest om uw bestelling op te halen, is het ook mogelijk om met pin of contant op ons kantoor te betalen.


Afbeelding 25%

Scroll to top