Kwaliteit en garantie

De beste kwaliteit

Natuurlijk bent u op zoek naar bloembollen van de beste kwaliteit. Green Garden biedt kwaliteits bloembollen van de beste kwekers. Onze producten worden met de grootst mogelijke zorg gekweekt en worden op verschillende momenten in het proces professioneel gecontroleerd.  Alle bloembollen en knollen, zoals bv. Tulpen, Hyacinten, Narcissen en Krokussen, voldoen ruimschoots aan de strenge export kwaliteit eisen. Zo bent u er zeker van dat de producten die u in huis haalt kerngezond en van hoge kwaliteit zijn.

Afbeelding

100% Garantie

Wie bieden onze klanten bloeigarantie op alle bloembollen, knollen en eenjarige planten. Voor de beste kwaliteit en resultaat dient u de bloembollen direct na ontvangst te planten. Als u meerjarige bloembollen bestelt, heeft u zelfs nog vele jaren plezier van uw aankoop. Mochten uw bloembollen, knollen of planten niet tot bloei komen, terwijl u onze plantinstructies hebt opgevolgd, neem dan gerust contact met ons. Samen met u zoeken we dan naar een passende oplossing.

Al onze producten ondergaan een strenge kwaliteitscontrole. Onze producten zijn gekeurd door de Bloembollenkeuringsdienst (BKD) of NAK Tuinbouw. Dit zijn onafhankelijke keuringsinstanties welke onder toezicht van het Ministerie van Economische Zaken opereren.

De keuring vindt plaats op het land bij de kweker. De bloembollen moeten soortecht en 100% gezond zijn om goedgekeurd te worden. Indien de bollen aan deze kwalificaties voldoen, worden deze bloembollen voorzien van een certificaat. Dit certificaat staat borg voor de kwaliteit van het product vanaf het land tot en met bij uw thuis. Voor export is dit certificaat noodzakelijk.

Afbeelding
Scroll to top