Erythronium

De Erythronium heeft zijn populaire naam 'hondstand' te danken aan de smalle langwerpige bol, die op de hoektand van een hond lijkt. De knikkende bloem is erg sierlijk door de puntige bloemblaadjes. Op zoek naar voordelige erythroniumbollen? Welkom bij Green Garden Flowerbulbs, groothandelspecialist in hoogwaardige bloembollen en knollen. Wij hebben een ruim assortiment erythronium in verschillende soorten en maten. Alles direct uit voorraad leverbaar! Bekijk ons huidige aanbod en bestel eenvoudig online.

Tonen als Lijst Orderlist

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Erythronium pagoda

Hondstand - Erythronium pagoda I

Prijs per stuk

0 - 500 | 1 box € 0,233

501 - 2499 | 2-4 boxen € 0,216

> 2500 | 5+ boxen € 0,198

Beschikbare voorraad

500 (~1 box(en))

Aantal in box

500 stuks

Totaal0,00
Als het aantal bollen niet overeenkomt met de doosgrootte, worden er telkosten in rekening gebracht per soort.
Tonen als Lijst Orderlist

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Erythroniumbollen van de groothandel

Wij verkopen verse erythroniumbollen in bulk aantallen tegen zeer concurrerende prijzen; rechtstreeks van onze kwekers! Bekijk ons huidige aanbod in de webshop en bestel volle bakken of losse stuks naar wens. Filter op categorie, kleur, groep, bloeitijd, bolmaat voor een gespecificeerd overzicht. 

Zowel bedrijven als particulieren kunnen eenvoudig bestelling in onze webshop. Omdat wij een groothandel zijn, hanteren we een minimale bestelwaarde € 250,00. Bent u geïnteresseerd in kleinere hoeveelheden of komt u niet aan het minimale bestelbedrag? Dan verwijzen we u graag naar www.bulbi.nl. BULBi is onderdeel van Green Garden en biedt reeds verpakte bloembollen aan in verschillende pakketten.

 

Erythroniumbollen planten

Erythroniumbollen moeten geplant worden in het najaar. De grootste vijand van erythroniumbollen is uitdroging. Plant ze daarom direct na ontvangst op een plek waar de grond niet al te droog wordt. Zorg wel voor een goede afwatering. Het is raadzaam de bollen na het planten af te dekken met bladeren of compost.

 

erythroniumbollen online bestellen

De erythroniumbollen zijn beschikbaar van augustus tot en met december (oplopend tot januari, zolang de voorraad strekt). Natuurlijk kunt u vooraf het seizoen al bezig zijn met landscaping en het verfraaien van uw omgeving. Het is dan ook mogelijk om, voordat het seizoen begint, al online bloembollen te bestellen, zo bent u verzekerd van uw voorkeur keuze erythroniumbollen. Erythroniumbollen worden geleverd in de juiste planttijd! Nadat u een bestelling hebt geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail met een orderbevestiging. Mocht u meer informatie willen over het bestellen, dan kunt u terecht op de pagina 'bestelprocedure'.

Zodra de erythroniumbollen beschikbaar zijn worden ze bij u voor de deur geleverd, of u kunt de order op afspraak bij Green Garden Flowerbulbs in Hillegom ophalen. Mocht u meer informatie willen over de verzending, dan kunt u terecht op de pagina 'verzending en levering'.

 

Verschillende soorten erythronium

Wij bieden een breed erythronium assortiment. Voor het maken van uw keuze kunt u gebruik van maken van de filter; kies bijvoorbeeld voor de bolmaat, de bloeiperiode, de kleur, groep of hoogte. Erythronium bollen kunnen handmatig in de grond geplant worden. Maar bij massa beplanting kunt u ook kiezen voor machinaal planten.

 

Geschiedenis van de erythronium

De Erythronium heeft de naam ‘hondstand’ te danken aan de smalle langwerpige bol, die op de hoektand van een hond lijkt. De naam is afgeleid van het Griekse woord erythros, dat staat voor ‘rood’. Dit is waarschijnlijk een verwijzing naar de roodachtige vlekken op de bladeren of de rood gevlekte bloemblaadjes van de Europese hondstand.

 

Partner van Keukenhof

Green Garden Flowerbulbs is trotse partner van Keukenhof. Ieder jaar leveren wij duizenden bloembollen aan het bloempark in Lisse. Keukenhof ligt net als Green Garden Flowerbulbs in de Bollenstreek en trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers vanuit de hele wereld.

Scroll to top