• Direct uit voorraad leverbaar
  • Laagste prijsgarantie
  • Snelle EU levering
  • 0252 528230 0252 528230
GREEN GARDEN FLOWER BULBS

GREEN GARDEN FLOWER BULBS

Welkom bij Green Garden Flower bulbs. Als u op zoek bent naar een bloembollen groothandel met kwaliteitsproducten, dan bent u bij ons aan het juiste adres! 
Wij leveren bloembollen, knollen en wortelstokken in bulk aantallen, rechtstreeks van geselecteerde kwekers. Bestel eenvoudig online uit onze actuele voorraad voor de beste prijzen. Bent u op zoek naar specifieke soorten of wilt u aanvullende informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van onze producten, geven wij onze klanten graag een gedegen advies.

Wholesale

Groothandel & export

Met een assortiment van meer dan 1000 soorten zijn wij één van de toonaangevende leveranciers in Europa en daarbuiten. Wij leveren losse bollen in bulk; in kratten, kisten of netzakken. Naast veilig en professioneel transport, leveren wij ook alle juiste documenten die u nodig heeft.

 

Concept

Uniek concept

Wij maken het u graag gemakkelijk; wij verkopen aan bedrijven en particulieren, ook als u kleinere hoeveelheden wenst. Voor bestellingen met een afleveradres binnen de EU kunt u online direct uit onze actuele voorraad bestellen. Registreren is niet nodig! De enige voorwaarde is een minimum bestelbedrag van €250,-.

 

Quality

Gewaarborgde kwaliteit

Wij bieden onze klanten gegarandeerde kwaliteit op alle bollen, knollen en vaste planten. Onze producten worden zorgvuldig opgeslagen in geconditioneerde ruimtes en professioneel gecontroleerd in verschillende stadia van het proces om optimale kwaliteit te garanderen voorafgaand aan de verzending.

Aanbod zomerbloeiers

Scroll to top