Oxalis

De bloemblaadjes van de Oxalis sluiten in de nacht en bij slecht weer, maar bij mooi weer zien de heldere kleuren in combinatie met de klaverachtige bladeren er prachtig uit! Op zoek naar de oxalisbollen? Welkom bij Green Garden Flowerbulbs, groothandel specialist in hoogwaardige bloembollen- en knollen. Ons assortiment oxalis is direct uit voorraad leverbaar! Bekijk ons huidige aanbod en bestel eenvoudig online.

Tonen als Lijst Orderlist

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Oxalis regnelli (papilionacea)

Oxalis - Oxalis regnelli (papilionacea) I

Prijs per stuk

0 - 250 | 1 box € 0,132

251 - 1249 | 2-4 boxen € 0,112

> 1250 | 5+ boxen € 0,092

Beschikbare voorraad

2550 (~10 box(en))

Aantal in box

250 stuks

Totaal0,00
Als het aantal bollen niet overeenkomt met de doosgrootte, wordt er €10 aan telkosten in rekening gebracht per soort.
Oxalis triangularis

Oxalis - Oxalis triangularis I

Prijs per stuk

0 - 1000 | 1 box € 0,093

1001 - 4999 | 2-4 boxen € 0,086

> 5000 | 5+ boxen € 0,079

Beschikbare voorraad

48700 (~48 box(en))

Aantal in box

1000 stuks

Totaal0,00
Als het aantal bollen niet overeenkomt met de doosgrootte, wordt er €10 aan telkosten in rekening gebracht per soort.
Tonen als Lijst Orderlist

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Oxalisbollen van de groothandel

Wij verkopen verse oxalisbollen in bulk aantallen tegen zeer concurrerende prijzen; rechtstreeks van onze kwekers! Bekijk ons huidige aanbod in de webshop en bestel volle bakken of losse stuks naar wens. Filter op categorie, kleur, groep, bloeitijd, bolmaat voor een gespecificeerd overzicht. 

Zowel bedrijven als particulieren kunnen eenvoudig bestelling in onze webshop. Omdat wij een groothandel zijn, hanteren we een minimale bestelwaarde € 250,00. Bent u geïnteresseerd in kleinere hoeveelheden of komt u niet aan het minimale bestelbedrag? Dan verwijzen we u graag naar www.bulbi.nl. BULBi is onderdeel van Green Garden en biedt reeds verpakte bloembollen aan in verschillende pakketten.

 

Oxalisbollen online bestellen

Oxalis is zeer geschikt voor potten of schalen, of als rotstuinplant. Oxalisbollen zijn vanaf januari beschikbaar. Natuurlijk kunt u vooraf het seizoen al bezig zijn met landscaping en het verfraaien van uw omgeving. Het is dan ook mogelijk om, voordat het seizoen begint, al online bloembollen- en knollen te bestellen, zo bent u verzekerd van uw voorkeur keuze oxalis bollen. Oxalisbollen worden geleverd in de juiste planttijd! Nadat u een bestelling hebt geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail met een orderbevestiging. Mocht u meer informatie willen over het bestellen, dan kunt u terecht op de pagina 'bestelprocedure'.

Zodra de oxalisbollen beschikbaar zijn worden ze bij u voor de deur geleverd, of u kunt de order op afspraak bij Green Garden Flowerbulbs in Hillegom ophalen. Mocht u meer informatie willen over de verzending, dan kunt u terecht op de pagina 'verzending en levering'.

 

Verschillende soorten oxalis

Er zijn verschillende soorten oxalis, waaronder oxalis deppei, oxalis regnelli en oxalis triangularis. Wij bieden een breed oxalis assortiment aan (zolang de voorraad strekt). Voor het maken van uw keuze kunt u gebruik van maken van de filter; kies bijvoorbeeld voor de bolmaat, de bloeiperiode, de kleur, groep of hoogte. Oxalisbollen kunnen handmatig in de grond geplant worden. Maar bij massa beplanting kunt u ook kiezen voor machinaal planten.

 

Geschiedenis van de oxalis

Oxalis komt eigenlijk over de gehele werels voor. Behalve in de poolgebieden. Oorspronkelijk komt oxalis uit Zuid-Amerika en Zuid-Afrika. Oxalis komt vanuit het Grieks. 'Oxis' staat voor scherp, naar de scherpe smaak van de bladeren en 'halys' staat voor zout, bevat scherpe sap, of van 'Alis' wat staat voor zuurachtig. Klaverzuring dankt zijn naam aan de bladeren die op klavers lijken en oxaalzuur bevatten. Ze hebben daardoor een licht zure smaak.

 

Partner van Keukenhof

Green Garden Flowerbulbs is trotse partner van Keukenhof. Ieder jaar leveren wij duizenden bloembollen aan het bloempark in Lisse. Keukenhof ligt net als Green Garden Flowerbulbs in de Bollenstreek en trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers vanuit de hele wereld.

Scroll to top